Geile verhalen vrouw jongen


geile verhalen vrouw jongen

Ik zie haar niet als moeder figuur meer als een vrouw waarvan ik zou willen dat ze mij ontmaagd. Ze vroeg of mijn lul nog even hard was. Ik volgde haar gedwee. Opnieuw liet ze haar geile mondje over mn eikel zakken, ze probeerde nu mn lul zo ver mogelijk naar binnen te zuigen. Krijg de pest in, omdat die lul van jou niet ver genoeg mn mond in gaat en mn mondje amper over die paal heen kan. Ze trok me van de tafel en ging op het bankje zitten, trok mij voor zich en mn lul stond nu voor haar gezicht, recht voor haar mondje. We gaan zitten en ze vraagt of ik zin heb om iets over mezelf te vertellen. Ik stond wel helemaal in mijn nakie, ze keek naar mijn pik en ik zag dat haar slipje een donkere plek vertoonde.

Dat doe ik maar ik verzwijg opzettelijk mijn leeftijd, ik zie er best wel ouder uit dan 17 jaar en wil niet dat het daar op stuk loopt. Dit begon ze steeds opnieuw te herhalen en ik voelde me in de zevende hemel. Ze zei brabbelend, kom maar als je er aan toe bent, en ik voelde dat mijn pik meteen begon te spuiten, ik durfde nu wel, nu ze het had gezegd. Ze liet mn pik uit haar mond floepen en zei dat ik moest zeggen als ik echt begon te spuiten, dan zou ze mn pik vrijlaten uit haar mond.

Geile vrouw zoekt man-enschede
Sex man en vrouw

Ze viel mij meteen op, ze was wel een stuk ouder dan mij maar misschien was ze ook single of in voor een avontuurtje. Geil, o wat ben je geil om te zien en voelen lieffje, zei. Ja, voor wie stond ik daar anders zo in mn blote kont te showen, alleen voor jou schat. Een man of jongen zoals ik, kon zich niet beter wensen. Ik stond voor haar terwijl ze met haar tong over mn eikel cirkelde maar mn sperma spoot er vanzelf uit. Ondertussen schoof ik mn broek op mn enkels terwijl ze langzaam reed en de andere kant op keek.


Sitemap