Mijn vrouw is geil


mijn vrouw is geil

om in te stappen en als zij sex whatsapp contacts als eerste instapt krijgen we een mooi zicht onder haar rokje en kan de man het niet laten haar schaamlipjes te strelen. Maar aangezien ik veel vanuit huis werk was ik vaak alleen met Anja in huis. Daarbij merkte ik dat Anja dat wel heel lekker vond dus ik besloot me helemaal om op haar anus te gaan richten. Terwijl mijn tong daar zijn werk deed speelde ik met met haar opgezwollen clitoris. Ik ging zitten met mijn benen wijd open zodat hij goed kon kijken. En ik ging verder naar beneden om met mijn vingers langs mijn klitje te glijden. Ik heb gezegd dat ik aan jou zou vragen of het kan. Toen mijn vrouw thuis kwam stond er een grote pan met pasta klaar met een lekker salade.

Wanner ze dan bij een paar vreemde mensen zit laat ik het trillen en soms zie ik haar dan haar ogen sluiten en probeert om stil te blijven, niemand weet of ziet wat, maar wij twee weten beter, een leuk hebbedingetje. Anja kwam een paar minuten later na beneden in datzelfde omslagrokje en haar zwoele parfum vulde de kamer. Na het plassen pak ik wc papier en ik droog mijn vagina.

Colanistory Erotische Verhalen - Neuk mijn vrouwmijn vrouw is geil

Ik besloot niet langer te wachten en liet mijn kloppende paal diep in mijn vrouw glijden en begon haar met lange diepe halen te neuken terwijl Anja me aanspoorde. Toen ik dat deed tilde ik mijn heupen dus iets op en hij ging gewoon door en hij mist mijn kutgaatje doordat ik hoger kwam en hij duwde dus zijn staaf ineens in mijn strakke sterretje. Nee hoor ook ik heb niets pas morgen weer, dus lekker rustig aan ook vandaag. Toen ik beneden kwam had ze de tuindeuren lekker open gezet en vroeg of ik wat wilde drinken. Ik keek haar aan en vroeg waarom ze al zolang alleen was. Schatje, ik word er geil van, dat ze alles zien fluistert ze in mijn oor. Hij smeekte mij bijna om me te mogen neuken, ik zei hem rustig maar, kom doe het, ik plaatste mijn ene been op de wc pot om hem zo beter toegang te geven, maar dat lukte hem blijkbaar niet zomaar. Hey Kathy, wij willen je even zeggen hoe zalig we het gisteren wel vonden, we vonden het als koppel een zeer geslaagde avond, wij hebben er van genoten, we doen dit zekers nog eens over!


Sitemap